Hi wij zijn Irma Tomas, Ferry van Beek en Sander Kerklaan. We zijn de streamusketeers die je bij de hand nemen door stromenland.

Met een steeds groter aanbod van streaming services en giga aanbod aan programma’s wordt het steeds lastiger om de echte pa-pa-pa-pareltjes te ontdekken.

In elke aflevering van watflixjemenu bespreken we series, documentaires of films die je kunt zien via de verschillende streaming platforms. We vertellen je waarom je deze moet gaan zien, of juist moet skippen.

Uiteraard zijn het slechts onze persoonlijke meningen. Geen van ons is gekwalificeerd cq gecertificeerd als movie professional. Zie ons als je collega’s op maandagochtend bij het koffie apparaat. We vertellen je wat voor leuks we allemaal hebben ontdekt op Netflix, Videoland of Ziggo Movies & Series XL. Ook hebben we elke aflevering een gesprek met een BN’er die vertelt wat hem of haar aan het scherm gekluisterd houdt.

En op het moment dat we willen beginnen over onze escapades met de buurman slash vrouw, of wat de kinderen nu allemaal weer hebben uitgevreten, kun je ons weer uitzetten. Met watflixjemenu heb je wel de lusten maar niet de lasten. Stream on baby!