Een bijzondere aflevering deze keer want we hebben niet alleen een ‘gewone’ aflevering voor je maar ook nog onze eerste Wat Flix Je Me Nu special met Josefin Asplund. Deze staat separaat op deze site.

Gast is deze keer freelance media-maker GJ Kooijman. Hij maakt de podcasts Ding-A-Dong over het songfestival en Pruikentijd over drag races én voor OUTtv geeft hij commentaar bij de Emmy Awards.

Met GJ praten we eerst over het Eurovisie Songfestival waar hij uitgebreid verslag van heeft gedaan in zijn podcast Ding-A-Dong. Zijn liefde voor het Songfestival is begonnen toen hij in 1998 Dana International zag winnen. Hij heeft natuurlijk de film The Story Of Fire Saga (Netflix) gezien. Sterker nog: hij heeft er drie podcasts over gemaakt.

Irma heeft het over The Army Of The Dead (Netflix) waarin Las Vegas is overgenomen door zombies. Sterk begin maar daarna kun je hem uitzetten.

Coyote (Ziggo) vindt ze heel leuk. Over een immigratie officier die gedwongen wordt om te werken voor mensensmokkelaars.

Interessant is ook het gesprek over wanneer bepaalde series beschikbaar komen bij de diverse streaming aanbieders. Het ‘kopen’ van films, of films nog wel op DVD verschijnen en de videotheek!

Tussen neus en lippen door tipt GJ Raya And The Last Dragon (Disney+). Nu nog een premium access film maar vanaf 5 juni niet meer.

Verder tipt hij Mare Of Easttown (Ziggo) met Kate Winslet. De animatiefilm The Mitchells vs The Machines (Netflix) een hilarische film geschikt voor de hele familie. Zijn favoriete serie aller tijden is Battlestar Galactica (Amazon Prime).

Ferry heeft twee nogal serieuze tips: De film De Oost (Amazon Prime) over de rol van Nederland in het Indonesië van na de Tweede Wereld Oorlog en de documentaire Molukkers in Nederland: 70 Jaar Op Weg Naar Huis (NPO Plus). Het verhaal over waarom de Molukkers naar Nederland moesten komen en hoe ze behandeld werden.

Sander is begonnen aan The Handmaid’s Tale (Videoland) en zat er na 1 aflevering al helemaal in. Deze keer tipt hij The Sons Of Sam (Netflix) over de journalist Maury Terry die ervan overtuigd is dat een aantal moorden gelinkt waren aan een satanische sekte.

De Tip van Sylvia is deze keer Jurassic World Camp Cretaceous (Netflix) een leuke serie voor kids die GJ trouwens ook al tipte!

Na deze aflevering de special met Josefin Asplund dus blijf luisteren!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *