Nieuwe aflevering, nieuwe tips!

In deze eerste aflevering van 2021 is Tatiana Lagewaard te gast. Zij is Channel Director bij Discovery Networks Benelux waar de kanalen Discovery, TLC en het streaming platform Discovery+ onder vallen.

Als eerste deelt Irma met ons haar guilty pleasure. Ze is gek op dansende darters!

Gelukkig heeft ze ook nog streaming tips zoals Bridgerton (Netflix). Een bijzonder project. Denk Downton Abbey maar dan met heel veel sex en een multi culti cast.

Heleen heeft wel een hele goeie tip (vindt ze zelf..) de documentaire Sanpa (Netflix). Het verhaal over een Italiaanse zakenman die een afkickkliniek start. Het start allemaal heel positief maar het loopt uiteindelijk uit de hand.

Sander heeft in de kerstvakantie niet heel veel kunnen kijken. Hij heeft geprobeerd Soul (Disney+) te kijken maar hij kwam er helemaal niet in en Midnight Sky (Netflix) vindt hij zelfs de klassieke Nix Flix.

Tatiana Lagewaard vertelt over de lancering van het streaming platform Discovery+, Dit is het logische vervolg op Dplay. Op dit platform komt nu ook exclusieve content te staan zoals de documentaire What Killed Maradonna die in januari uitkomt.

Ook is het populaire TLC programma 90 Day Fiancé te zien op Discovery+. Irma vindt het een fantastische reeks. Er is zelfs een road map als hulp bij het kijken. WFJMN zal deze ook op Facebook delen.

Tatiana vertelt dat de serie Fitness Diaries al een voorloper was van in Nederland geproduceerde content en dat er meer volgt. Binnenkort verschijnt de serie Sex Tape met Bobbi Eden waar we een inkijkje krijgen in het sexleven van stellen in Nederland.

Say Yes To The Dress Benelux met Fred van Leer is de Nederlandse spin off van het super populaire TLC programma Say Yes To The Dress. Discovery+ biedt een breed scala reality based programma’s.

Naast haar werk bij Discovery heeft ze ook nog tijd om te genieten van programma’s bij andere aanbieders. Zo tips ze American Murder: The Family Next Door (Netflix) en The Mandalorian (Disney+).

Ook nog aandacht voor Naked Attraction (Discovery+), Ferry vindt het een bizar concept. Tatiana biedt aan om een speciale WFJMN aflevering op te nemen met de Streamusketeers in de hoofdrol!

Irma tipt Equinox (Netflix) en History Of Swear Words (Netflix). Wie had ooit gedacht dat Fuck oorspronkelijk uit Nederland komt?

Tot slot tipt Ferry American Playboy (Amazon Prime) een hybride documentaire/drama serie over Hugh Hefner van Playboy.

Afsluitend de post en Zeg Maar Dag Met Een Lach.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *