Irma trapt af met de serie The Mandalorian (Disney+) season 2 is nu uit en ze werd daar erg blij van. Vooral van die ene verrassing! (geen spoiler alert). Voor haar het beste moment van heel 2020.
Daarna vraagt ze aandacht voor The Ripper (Netflix). Een documentaire serie over Peter Sutcliffe, bijgenaamd The Yorkshire Ripper, die in de jaren 70 tenminste 13 vrouwen verminkte en vermoordde. Waargebeurd verhaal!
Sylvia vertelt ons over hoe de FB groep Netflix Tips is ontstaan en hoe het de grootste Netflix fan groep van Nederland is geworden. Een uit de hand gelopen hobby.
Als eerste tip heeft ze Snowpiercer(Netflix). Snel eerste seizoen kijken want seizoen 2 komt uit in januari.
Ze kijkt nu de serie Tiny Pretty Things (Netflix). Officieel een tiener serie. Sylvia kijkt deze serie met haar dochter van 15 maar vindt dat er wel een beetje veel bloot inzit.
Mocht je nog niet genoeg kerstfilms hebben gezien adviseert Sylvia je om Holiday in the Wild (Netflix) te gaan zien. Een lekkere zoetsappige zondagmiddag film.
Ferry komt met de uitslag van de grote Wat Flix Je Me Nu kerstfilm poll. De Streamusketeers en Sylvia zijn het niet helemaal eens met de top 3.
Sylvia tipt nog even de nieuwe film van George Clooney The Midnight Sky (Netflix) die net is uitgekomen. Een film over het einde der tijden, ziekte en de laatste mensen op aarde. Volgens Irma een echte ‘gezellige eindejaarsfilm’.
Sylvia vertelt over Qlimax The Source. Een verslag van wellicht het grootste hardstyle festival ter wereld. Dat vond ze een verrassende nieuwkomer. Gat in de markt? De leden van Netflix Tips waren hier enthousiast over.
Heleen heeft een aantal bijzonder films gezien. Waaronder L’incredibile storia dell’isola delle rose (Rose Island) (Netflix). Een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt eind jaren 60. Over een ingenieur die een eigen eiland maakt en de onafhankelijkheid uitroept.
Sander heeft op aanraden van zijn zoon de film Hitman’s Bodyguard (Netflix) gekeken. Wat een slechte film! Hij heeft hem niet uitgekeken. Vooral de achtervolgings scene was niet te pruimen.
Daarna heeft ie gekeken naar The Mule (Netflix) met Clint Eastwood. Sander vond het een hele zit. Ook de leden van Netflix Tips vonden hem tegenvallen.
Hij heeft wel enorm genoten van Classic Albums (Amazon Prime). Documentaires over albums van o.a. Peter Gabriel, The Beach Boys en Fleetwood Mac die de popmuziek hebben veranderd. Ook biedt Amazon Prime nu complete concerten aan.
Irma tipt Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun (Netflix). Sesamstraat on crack!
Ferry vraagt nog even aandacht voor Dolemite Is My Name(Netflix) met Eddie Murpy. Over het leven van Rudy Ray Moore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *