Heleen, Irma, Ferry en Sander hebben weer een heleboel leuke tips. Deze aflevering geen BN’er en ook Rob ontbreekt want die ligt ziek in z’n mandje.

Heleen heeft zich helemaal ondergedompeld in kerstsferen. Ze heeft alles kerst zo’n beetje bekeken en vindt het redelijk om te janken. Haar top 3 die je NIET hoeft te gaan kijken: Christmas Made To Order (Netflix), Christmas Wonderland (Netflix) en Operation Christmas Drop (Netflix). Alledrie behoorlijk cliché.

Gelukkig heeft Heleen ‘the Ghost’ of Christmas spirit naast een klein tipje, Holidate (Netflix), ook nog een echte aanrader: Home For Christmas (Netflix). Het is een serie, en hij eindigt met een enorme cliffhanger. Seizoen 2 is beschikbaar vanaf 18 december dus dat houdt het spannend.

Irma tipt nog Dolly Parton’s Christmas On The Square die net op Netflix is verschenen.  Ook Dash & Lily (Netflix) vond ze aardig, wel een echte tienerserie.

Sander heeft fragmentarisch zitten kijken. Zo zag hij Industry (Ziggo) het verhaal over net afgestudeerde studenten die bij een investment bank gaan werken. Hij heeft twee afleveringen gezien maar hij weet het nog niet…..

Op aanraden van Milan van Weelden, die te gast was in aflevering 11 van WFJMN, heeft hij gekeken naar Cobra Kai (Netflix). Het vervolg op de Karate Kid films. En hij vindt het, net als zijn zoon van 12, helemaal te gek.

Ook heeft hij gekeken naar de documentaire Behind The Curve (Netflix) over mensen, zogenaamde Flat Earthers, die geloven dat de aarde niet rond maar plat is.

Ferry zit in zijn NPO Plus periode. Hij heeft twee dingen gezien. De documentaire Cannabis (NPO Plus) over coffeeshop eigenaar Johan van Laarhoven die op een zeer discutable wijze een loer wordt gedraaid door de Nederlandse overheid.

Ook heeft hij genoten van De Vliegende Hollanders (NPO Plus). Het verhaal over de luchtvaart in Nederland met hoofdrolspelers vliegtuigbouwer Anthony Fokker en Albert Plesman van de KLM.

Irma praat ons bij over de Guidinc. streaming awards. In elke categorie zijn er nu 3 genomineerden en de live show is op 2 december. Luister naar deze aflevering om te horen wie de genomineerden zijn.

Heleen wil ook nog de serie Los Favoritos De Midas (Netflix) onder de aandacht brengen. Een serie over een rijke zakenman die wordt afgeperst. Betaalt ie niet worden er mensen vermoord. Gewetenskwesties en één en al dilemma.

Irma heeft nog een hele leuke tip: We Are The Champions (Netflix) een documentaire serie over mensen die meedoen aan hele gekke wedstrijden. Wat te denken van: jojo’en en honden dansen. Maar de leukste waren toch wel Kaasrollen in Engeland, Hete Pepers Eten en Kikker Springen.

Verder wordt de post behandeld en is het weer tijd voor Zeg Dag Met Een Lach.

Keep on streaming!

De beste streaming tips krijg je van Wat Flix Je Me Nu en Guidinc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *