Gast is deze keer Marike Muselaers van MyLum.tv (voorheen Lumière Series). MyLum.tv is een on demand platform dat het allemaal nèt even anders doet. Wat hebben zij allemaal te bieden? Luister deze aflevering en je komt er vanzelf achter.

Ferry trapt gelijk af met zijn tip Margin Call (MyLum.tv) met in de hoofrollen Kevin Spacey en Jeremy Irons. Een financiële instelling in zwaar weer door investeringen in slechte leningen. Wat speelt zich binnen 24 uur allemaal af?

Heleen heeft als tip van de  week de Scandinavische serie Karlek & Anarki (Netflix). Het verhaal over een vrouw die een oude uitgeverij moet moderniseren en ondertussen een flinke flirt heeft met een jonge man.

Marike legt uit wat MyLum.tv en Lumière precies doen. Lumière is producent en distributeur van series en MyLum.tv het digitale platform waar de series te koop zijn. Heleen heeft het idee dat het platform speciaal voor haar is gemaakt zoveel lekkere series ze daar is tegengekomen.

Rob heeft even rondgesnuffeld en komt op MyLum.tv The Minister tegen. Marike legt uit dat het een IJslandse serie is over een Prime Minister met een bi-polaire stoornis. De hoofdpersoon in deze serie heeft toevallig ook de Prime Minister gespeeld in The Story of Fire Saga!

Marike kijkt stiekem ook series op andere platforms. Lovecraft Country (Ziggo) vindt ze geniaal vooral als je van horror, fantasy en sci-fi houdt. Volgens haar één van de beste series van 2020.

Irma heeft een traumatische ervaring achter de rug. Ze heeft gekeken naar Last Christmas (Amazon Prime) de film gebaseerd op de hit van Wham!. Het begon heel goed, zoals een romantische comedy hoort te gaan. Ze is alleen bijzonder boos over de plotwending. Als je wilt weten waarom moet je maar luisteren!

Sander kijkt op dit moment het tweede seizoen van Undercover (Netflix) maar is een beetje teleurgesteld. Heleen beaamt dat. Ook heeft hij gekeken naar een film die al een tijdje op zijn lijstje stond: Black Mass (Netflix) met Johnny Depp. Een waargebeurd verhaal over een van de meest meedogenloze criminelen van Amerika genaamd James ‘Whitey’ Bulger die gaat samenwerken met de FBI om de maffia aan te pakken. Absolute aanrader!

Rob heeft nog als tip My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman en dan vooral de aflevering met Kim Kardashian West.

Irma komt tot slot nog met een vers van der pers tip. Zij heeft met genoegen gekeken naar Deadly Class over een school waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Apart gegeven maar bijzonder grappig. En dat terwijl de ledenmaten en het bloed je om de oren vliegen.

Beste serie ooit volgens Marike is The Bridge (Netflix) en ze wil ook graag speciale aandacht vragen voor Home Ground (MyLum.tv) over de eerste vrouwelijke voetbaltrainer van een eredivisie club in Noorwegen. Een waargebeurd verhaal maar de zenders willen het niet want het gaat over voetbal terwijl het eigenlijk een vrouwenserie is……

Uiteraard wordt de post weer behandeld en eindigt de aflevering weer met Zeg Maar Dag Met een Lach.

Keep on streaming!

De beste streaming tips krijg je van Wat Flix Je Me Nu en Guidinc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *