Bekende Netflixer is deze keer Evelien de Bruijn (Hart van Nederland/Shownieuws/Ekdom in de Morgen). Heleen de Geest was verhinderd en Irma Tomas maakt voor de tweede keer haar opwachting als Guidinc streamexpert.

Hoewel Heleen er niet is heeft ze wel een tip doorgegeven: The Loudest Voice (NPO Plus) het verhaal over Fox News en Rupert Murdoch. Deze serie moet je eigenlijk combineren met Succession (Ziggo) officieel gaat deze serie niet over Fox maar misschien toch eigenlijk wel….

Irma heeft La Révolution gekeken, een compleet bizarre serie over de aanloop naar de Franse revolutie. Maar dan met voodoo en (aantrekkelijke) zombies! Omarm het idee en dan is het erg leuk.

Sander praat Rob bij over het feit dat hij vorige aflevering van WFJMN had gemeld dat ie Better Call Saul heeft afgekeken. Er komt nog een seizoen.

Hoewel Evelien de Bruijn op tijd naar bed gaat voor de radioshow Ekdom in de Morgen ziet ze toch nog kans wat leuke series te bekijken. The Young Pope (Ziggo) is een van haar favorieten. Maar komt dat door het verhaal? Of wellicht Jude Law die zo ongelofelijk sexy de rol van paus speelt?

Sander zit in totaal iets nieuws en dat vindt ie fantastisch The Boys (Amazon Prime). Het gaat over superhelden die behoorlijk corrupt en fout zijn. Keihard, zwart maar wel met humor. Echt ruig. Zo ruig dat Sander niet eens wil zeggen hoe ruig.

Ferry geeft als tip de film The Green Book (Amazon Prime) een film die hij de afgelopen twee weken maar liefst 2x heeft bekeken. Een indringende film over vooroordelen, racisme en begrip.

Irma vraagt ook aandacht voor The Queen’s Gambit (Netflix) over een meisje dat niet alleen is verslaafd aan schaken maar ook drugs en alcohol.

Beste serie allertijden voor Evelien is Broadchurch (Netflix). Ook heeft ze genoten van The Morning Show (Apple TV). Is dat representatief voor wat er écht achter de schermen gebeurt bij TV nieuws shows?

Rob gooit de serie High Fidelity (Hulu via Apple TV)  in de groep. Een mooie remake van de film High Fidelity uit 2000.

The Trial of the Chicago 7 (Netflix) is nog een film waarvan Rob vraagt wie deze heeft gezien. Irma natuurlijk! Het verhaal gaat over 7 personen die gearresteerd werden tijdens een demonstratie in 1968 in Chicago.

Aangezien Sacha Baron Cohen in deze film speelt is de link snel gemaakt naar de nieuwe Borat film BORAT 2 (Amazon Prime). Irma heeft weer hard gelachen!

Er is weer veel post die doorgenomen wordt met tips en zelfs een spotify playlist met muziek uit de serie Hunters!

Als laatste nemen Rob en Evelien ook nog even het reguliere TV programma Ik Geloof In Mij (SBS te zien via KIJK.nl) door. Ze hebben er duidelijk van genoten.

Keep on streaming!

De beste streaming tips krijg je van Wat Flix Je Me Nu en Guidinc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *