Deze aflevering hebben we Milan van Weelden als Bekende Netflixer. Je ziet hem regelmatig in Flikken Maastricht en hij heeft in de Nederlandse versie van de musical Billy Elliot gespeeld. Maar ook speelt hij de 21st Century Viking in de Netflix film The Story of Fire Saga. Reden te meer om hem te vragen hoe dat was en welke series hij graag kijkt op de streamings.

Rob is nog steeds bezig met zijn marathonsessie van Homeland. Heleen heeft de serie Away inmiddels afgekeken en vond deze goed maar voorspelbaar.

En kijkt nu ook naar Ratched (Netflix) een aparte serie maar heeft dat nou wel of geen echte link met One Flew Over The Cuckoo’s nest?

Ferry is enthousiast over Hannah Gadsby’s stand up comedy show Douglas (Netflix). Behoorlijk foute, politiek incorrecte humor. Maar erg grappig. Rob gaat kijken.

Sander is op aanraden van Ferry begonnen aan de documentaireserie Dirty Money (Netflix) en hij laat zijn licht schijnen over de aflevering The Confidence Man. Het verhaal over o.m. de shady zakendeals die Trump had lopen voordat hij president werd.

Het verhaal doet Heleen denken over de documentaire die zij gezien heeft over Berlusconi. My Way, The Rise And Fall Of Silvio Berlusconi (Netflix). Ze denkt dat die twee het goed met elkaar zouden vinden.

Rob vraagt of iemand Challenger The Final Flight (Netflix) heeft gezien. Ook deze documentaire is door Heleen verslonden omdat ze toch in haar ruimtevaart periode zat.

Milan van Weelden komt er gezellig bij en vertelt hoe hij in de film The Story Of Fire Saga terecht is gekomen. De selftape die hij heeft gemaakt om de rol te krijgen is echt hilarisch. En je hoort hoe de opnamen zijn gegaan voor zijn deel in de film. Ook deelt hij met ons de projecten waar hij mee bezig is.

Als kijktips geeft hij Ratchet waar ook hij enthousiast is over het acteren en de styling. Milan is naast acteren ook gek op fotografie en vindt de documentaire Tales By Light (Netflix) een genot voor het oog. Chef’s Table (Netflix) is nog een andere serie die hij te gek vindt. Natuurlijk stellen The Streamusketeers ook hem de vraag of hij een favoriet aller tijden heeft. Benieuwd? Luister en je komt erachter welke film het is en waarom. En op de valreep raadt hij ook Cobra Kai (Netflix) aan. Dit is zo leuk! Met dezelfde hoofdrolspelers als uit de originele Karate Kid.

De aflevering wordt afgesloten met ‘Waaruit Komt Die Zin En Win! waarbij Ferry de aanwezigen weer een aantal quotes uit series laat horen en ze moeten raden uit welke serie deze komen. Toch moeilijker dan gedacht.

Keep On Streaming!

De beste streaming tips krijg je van Wat Flix Je Me Nu en Guidinc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *