Rob is weer terug en dus zijn The Streamusketeers weer compleet! Bekende Netflixer is deze keer Tim Coronel. Het gesprek loopt niet geheel soepel wegens behoorlijk wat technische uitdagingen.

Rob geeft direct aan eigenlijk maar één serie, die hij al eerder had gezien, opnieuw te hebben bekeken namelijk Homeland. En aangezien dit 394.000 seizoenen betreft had ie voor weinig anders tijd.

Heleen zit weer helemaal in Undercover (Netlix) en vindt het eigenlijk wel heerlijk dat er maar één aflevering per week beschikbaar komt. Ouderwets maar wel prima te doen.

Ook heeft ze enorm genoten van My Octopus Teacher (Netflix). Deze documentaire ontroerde haar zeer. Sterker nog ze moest erom huilen!

Rob bleek toch nog meer te hebben gekeken. Ook hij heeft zitten huilen. En wel bij een romcom die zo cliché is als romcoms horen te zijn: Love Guaranteed (Netflix). Ferry kan het beamen het is een absolute tearjerker.

Sander heeft een hernieuwde poging gedaan en is weer begonnen aan Better Call Saul (Netflix). Een paar jaar geleden kwam hij er niet in maar nu is hij compleet verslaafd. Deze serie blijft de WFJMN afleveringen binnensluipen….. alleen Ferry heeft hem nog niet gezien.

Rob vraagt zich af of iemand The Social Dilemma (Netflix) al heeft gezien. Hij ziet er namelijk regelmatig iets over verschijnen. Uiteraard heeft Heleen deze documentaire al versnaperd. Ex-medewerkers van Facebook, Twitter en Instagram vertellen je hoe verslavend al deze platforms zijn. En dat is niet per ongeluk.

Heleen heeft ook nog naar The Truth Will Out (Netflix) gekeken. Een Zweedse serie die lekker wegkijkt als het weer wat minder wordt. Er wordt een cold case team samengesteld die op zoek gaan naar een serie moordenaar. De leden zijn echter ietwat apart.

Het opzetten van de verbinding met Tim Coronel lukt niet echt en dus bespreekt Rob de stevige animatie serie Hoops (Netflix).  Uit de categorie cynische en grove cartoons. Geinig, probeer hem eens uit.

Sander heeft als leuk wegkijk advies Speed Cubers (Netflix) over gasten die binnen 3,6 seconden de Rubik’s Cube kunnen oplossen. Een bizarre wereld.

Eindelijk contact met Tim! Hij kijkt op dit moment naar El Dragon (Netflix) wat ie erg leuk vindt. En A Star Is Born (Netflix) met Lady Gaga heeft hem echt geraakt. Ferry vond deze film zonde van zijn tijd. De rest vond hem prachtig.

Tim heeft ook gekeken naar Formula 1: Drive To Survive maar vindt die te gepolijst. In het echt is het allemaal veel harder.

Ferry heeft een paar hele leuke dingen op NPO Plus. Als eerste 50 Jaar Top Pop waarvan hij denkt dat Rob dat ook wel leuk vindt. Dat blijkt echter niet zo te zijn…. Ferry adviseert hem om dan naar de Andere Tijden aflevering te kijken over Top Pop. Dat klinkt Rob als muziek in de oren.

Commando’s vindt hij ook een pareltje. Nederlandse commando’s die een black op uitvoeren in Nigeria maar die missie gaat gruwelijk mis.

De podcast wordt afgesloten met een aantal stereotypen in films en series. Er zijn dingen gezegd waarvan je je af kunt vragen of die vandaag de dag nog kunnen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *