Sander is op vakantie en Bekende Netflixer is deze keer Jeroen van Inkel.

Ferry heeft het over The Marvelous Mrs Maisel die je kunt zien op Amazon Prime. Een serie waarvan hij vindt dat Rob en Heleen deze verplicht moeten gaan kijken. Hij waarschuwt ze alvast dat hij ze de volgende keer gaat overhoren!

Rob heeft The Comedians Of The World op Netflix gekeken en vond het echt ver-schrik-kelijk. Oordeel zelf en laat Rob weten wat jij ervan vindt. Ferry en Heleen vinden dat er weinig goede comedies te zien zijn op Netflix.

Heleen wil het graag hebben over Stateless. Het verhaal over vier vreemdelingen wiens levens elkaar kruizen in een Australisch vluchtelingenkamp. De moeite waard en zeer aangrijpend.

Ook een aanrader volgens Rob en Heleen de documentaire Mucho Mucho Amor over Walter Mercado op Netflix. Is hij nou een kruising tussen Eddy Wally en Jomanda of toch meer de Puerto Ricaanse Rasta Rostelli?

Bekende Netflixer Jeroen van Inkel geeft als tip Tales From The Loop op Amazon Prime. Deze serie is gebaseerd op de science fiction tekeningen van Simon Stålenhag. Volgens Jeroen misschien wel de beste science fiction serie van de afgelopen 10 jaar.

Beste serie aller tijden is volgens hem 24 met Kiefer Sutherland. Nu weer te zien op Netflix.

Jeroen en Ferry zijn het unaniem eens over de serie Detective van der Valk op NPO Plus. Een serie over de Nederlandse Polite en die zich afspeelt in Amsterdam. Alleen wel allemaal met Engelse acteurs en wat ziet Amsterdam er geweldig mooi uit.

Tot slot komt Jeroen nog met een lekkere serie voor ‘erbij’. Polizei Potsdam op NPO Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *