Aflevering 6 van WFJMN. Bekende Netflixer is deze keer Rob’s radiovrouw Caroline Brouwer en zij heeft een uitgesproken mening over de film 365 Days op Netflix. Caroline en Heleen hebben deze op aanraden van Rob bekeken. En of ze onder de indruk waren? Volgens Heleen is het een beetje Huishoudbeurs porno.

Sander heeft gekeken naar The Devil at the Crossroads op Netflix over blues gitarist Robert Johnson. Je hoeft niet van blues te houden om te genieten van deze lekkere korte documentaire.

Rob en Heleen hebben genoten van The Story of Fire Saga, een geweldige spoof over het Eurovisie Songfestival, ontsproten aan het brein van acteur Will Ferrell. Rob haat alleen de elfjes!

Ferry heeft een waanzinnige documentaire gezien over Muhammad Ali op Ziggo. Niet alleen een groot sporter maar ook iemand die racisme op een effectieve manier onder de aandacht bracht. Ook tipt hij The Morning Show op Apple TV Plus.

Heleen heeft Home Game gekeken op Netflix. Een serie over bijzondere sporten waarbij de spelers zelfs gebroken scheenbenen oplopen. En King of the Cruise op NPO Plus. Een heerlijke reality TV serie.

Ook besteden we weer aandacht aan onze petitie om The Wonder Years op NPO Plus te krijgen. En een nieuw item: Waaruit komt die zin? En win!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *