Alweer de vijfde aflevering van WFJMN. Chef Nick van het populaire YouTube kanaal EtenmetNick is de Bekende Netflixer. En hij heeft het uiteraard over series die te maken hebben met…. Eten! Zijn tips: Ugly Delicious, Streetfood Asia, Las crónicas del taco en volgens hem misschien wel één van de beste series op Netflix Chef’s Table.

Heleen heeft twee series compleet gebingewatched namelijk Marcella (Netflix) en Killing Eve (NPO Plus) en heeft daar erg van genoten. Hoewel vrouwen de hoofdrol spelen zijn het geen typische series voor vrouwen.

Sander vraagt zich af waarom er geen vervolg is gekomen op het eerste seizoen van Vinyl (Ziggo). Hij reageert op een tip over verborgen personen in The Haunting of Hill House en hij krijgt als eerste Streamusketeer zijn eigen tune.

Ferry heeft gekeken naar de documentaire Night In Question van Louis Theroux (NPO Plus) en was daar erg van onder de indruk.

Rob houdt een warm pleidooi voor The Politician. Zelfs de meest integere persoon uit deze serie deugt niet. Een echte aanrader!

Ook de officiële start van onze actie Stream The Wonder Years Op NPO Plus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *